måndag 20 januari 2014

TJOHOOOOO!

- Och så var vi redan 6! Hur ska nu detta sluta?
- Det är vi som är femme och sex. Vi tycker att vi är sötast av alla.

- Hur är det egentligen, vill ni inte vara me´och se till att vi blir etthundra!?

- Kontakta madammen som såg till att vi blev till
så fixar vi en trevlig och lerig kväll. Om du vill.
Kram från oss alla till er alla!

5 kommentarer:

  1. Hej Inger, en kommentar för ovanlighetens skull. Du vet att jag älskar att läsa dina inlägg, du skriver så himla bra, skriv en bok vetja. men vilka härliga pingviner du gör, längtar till i juni så du får visa, eller kanske patent lagt. Den blå glasyren tyckte jag var fin, i alla fall här i datorn, kanske vi kan köpa in i sommar. ha det gott i drömverkstan och fortsätt skriva.
    Kram/ Anneli

    SvaraRadera
  2. Tack Anneli, alltid kul att jag kan glädja någon genom mina skriverier. Hm, färgen är snarare turkos och jag har lagom tröttnat på den. Måste hitta på något nytt. De första pingvinerna formade jag av en lerklump och karvade ur. De senare har drejad kropp, det blir bättre tycker jag. Jag visar gärna. Hade till och med en idé att jag skulle samla hobbygruppare till Drömverkstan för att göra varsin pingvin. Jag och en annan, en Anita, har hittat på att vi ska ut på stan med en hel massa pingviner i sommar, sälja och ha kul, samtidigt som Greenpeace eller någon annan miljöorganisation är med och värvar medlemmar och berättar om sitt arbete för syd- och nordpolen. Skulle du kunna tänka dig att hänga på en sån sak Anneli? Jag hör av mig lite längre fram om detta.
    Kram Inger

    SvaraRadera
  3. Tjabba syrran. Hoppas jag kan komma snart o köpa en delfin.
    Jag har problem att ta mig fram just. Kajken slirar.
    Skulle var på kurs i dag på Stil, men kroppen ville inte vara med, så nästa kurs är 12 mars. Ha det got o kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihihi, nu var du rolig. Det är ju pingviner ju! Och de blir inte klara förrän senare på våren. Ska rakubrännas och det vill jag inte göra mitt i vintern, det blir för kallt. Jag brukar säga fel själv ibland och kalla mina pingviner för delfiner eller sälar.
      Kramis

      Radera
  4. Hej! Hur ska jag klara att vänta så länge på PINGVINER, knäpp jag e. Men jag kommer o besöker dig innan våren. Du hinner göra så mkt på en dag ser jag.
    Ha det gott. Kram

    SvaraRadera